2000 de scoli din Europa vor folosi o baza comuna de lectii digitale

Sistemul educational bazat pe eLearning nu are bariere. O demonstreaza proiectul european de cercetare Open Discovery Space care ofera acces integrat la resursele educationale digitale. Proiectul va fi implementat pe parcursul a 3 ani in 2000 de scoli din Europa, informează HotNews.ro.

Cele 2000 de scoli pilot vor fi selectate si integrate in activitatile proiectului pe baza maturitatii inovatiei si a interesului lor in gandirea orientata spre evolutie si a experientei in eLearning. Astfel, in prima faza vor fi implicate 100 scoli cu experienta in eLearning (scoli eMature). In faza a doua, vor participa la testele pilot 500 de scoli suplimentare, pe parcursul a 9 luni. In faza a treia vor fi implicate in cadrul activitatilor de validare la scara larga 1400 scoli suplimentare, pe parcursul a 9 luni.

Mai multe informatii AICI.

Sursa: HotNews.ro
Foto:  en.wikipedia.org

Share daca ti-a placut articolul:

2 Responses to 2000 de scoli din Europa vor folosi o baza comuna de lectii digitale

 1. ZARNESCU VALENTIN 10/11/2012 at 17:49

  D-LE CARBUNARU ,VA ADMIR PROFESIONALISMUL IMPECABIL,DE CAND AVEATI EMISIUNEA TV,LA B1,CU ACELASI TITLU SI LA CARE PARTICIPAM SI EU,CU MARE PLACERE,APROAPE SAPTAMANAL!NOI LUPTAM,IN ACEA EMISIUNE,PENTRU ACCESAREA FS,UE,…,INCA DE ACUM 3-4 ANI SI BINE AR FI FOST,PT.ROM.,DACA ERAM LUATI – N SEAMA DE CATRE AUTORITATI!EXISTA ZECI DE CASETE,ALE EMISIUNII ”CALEA EUROPEANA”,CARE SUNT ARGUMENTE/SPETA ABSORBTIEI FS,UE SI ALTE TEME ESENTIALE PT.FACTORII EC.,SOC.,POL.,DIN TARA NOASTRA!VA DORESC,DV.,ECHIPEI DV., SAN.-BETON,SUCCESE MAXIME-N PRESA…,NOROC-FULL,ETERN!!! VA ASIGUR CA NU V-AM UITAT O CLIPA,DUPA CE V-AU SCOS EMIS.,DE LA B1TV,CA DERANJA FACTORII POL./TEMA ABSORBTIEI ETC.SI VA RESPECT,VA ASIGUR CA VOI FI UN PRIETEN PATRIOT- DE NADEJDE,CHIAR DACA SUNT UN SCEPTIC-EUROPEAN,ROMAN!

  Reply
  • Dan Carbunaru 10/11/2012 at 22:37

   Stimate domnule Zarnescu, va multumesc mult pentru aprecieri si sustinere. Incercam sa ii tinem pe romani aproape de temele europene, desi acestea nu reprezinta intotdeauna o reala prioritate pentru reprezentantii lor. Cu atat mai mult, sustinerea cititorilor nostri, a celor care urmaresc informatiile publicate de noi, ne intareste dorinta de a continua. Cu stima, Dan Carbunaru

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *