Medalii de aur pentru studenții Universității din București la concursul internațional Markstrat

Students_Studenţi ai Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi ai Facultăţii de Administraţie şi Afaceri de la Universitatea Bucureşti (UB) au obţinut trei medalii de aur, maximum posibil, două medalii de argint şi trei de bronz la cea de-a 16-a sesiune Markstrat a programului Dukenet de la Budapesta, potrivit Mediafax.

Echipa care a reprezentat Universitatea Bucureşti a fost formată din şase studente de la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, secţia Limbi Moderne Aplicate şi Masteratul Cultura şi Limbajul Organizaţiilor Europene, respectiv Aura Ionescu (medalie de aur), Ana Onofrei (aur), Oana Zidaru (aur), Alina Violeta Popa (argint), Alexandra Badea (bronz), Alexandra Nuta (bronz) şi două studente de la Facultatea de Administraţie şi Afaceri, respectiv Monica Dobrescu (argint) şi Marenca Tomi (bronz). Echipa a fost condusă de conf. dr. Diana Ioniţă şi prof. dr. Magdalena Iordache-Platis, care au obţinut, de asemenea, medalii de aur, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX, luni, de UB.

La competiţia de anul acesta au participat 76 de studenţi şi 14 cadre didactice din Marea Britanie, Germania, Polonia, Finlanda, Ţările de Jos, Franţa şi România.

Mai multe detalii aici.

Sursa: Mediafax.ro
Foto:

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *