Stolojan: Wilfried Martens a avut o contribuţie extraordinară la reunificarea continentului european

Theodor_StolojanEurodeputatul Theodor Stolojan a adus, în numele delegaţiei României din grupul PPE din PE, un omagiu lui Wilfried Martens, care a murit în noaptea de miercuri spre joi, salutând contribuţia “extraordinară” la reunificarea continentului european a preşedintelui Partidului Popular European.

“În numele delegaţiei României în Grupul Partidului Popular European (PPE), aduc un omagiu celui care a fost Wilfried Martens, preşedintele Partidului Popular European. Un lider remarcabil a plecat astăzi dintre noi. Wilfried Martens a avut o contribuţie extraordinară la reunificarea continentului european. Avem nevoie de mai mulţi oameni politici care să aibă aceeaşi viziune“, se arată într-un comunicat remis presei.

Fostul premier belgian şi preşedintele Partidului Popular European, Wilfried Martens, a decedat în noaptea de miercuri spre joi, la vârsta de 77 de ani.

Născut la 19 aprilie 1936, el a fost premier al Belgiei între 1979 şi 1992, cu excepţia unei perioade de opt luni în 1981. Martens a fost preşedinte al PPE din 1990.

Sursa: Comunicat de presa

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.