Comisia pentru politică externă a Senatului: România este legată indisolubil de SUA

România este indisolubil legată de SUA, ţara noastră oferind în continuare sprijin necondiţionat naţiunii americane, se arată într-un comunicat emis de Comisia pentru Politică Externă a Senatului cu ocazia comemorării a 11 ani de la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, potrivit Adevarul.ro.

“11 septembrie este începutul unei lumi noi, care a debutat prin suferinţă, dar care s-a întărit prin solidaritate şi luciditate. România a fost parte a acestui efort de solidaritate şi de redefinire a lumii din spectrul virtuţilor democraţiei. 11 septembrie a fost ultimul mare moment care ne-a prins înafara structurilor de putere ale NATO şi UE”, se arată în mesajul transmis naţiunii americane de către Comisia parlamentară condusă de Mircea Geoană.

După 21 decembrie 1989, acest 11 septembrie al poporului nostru, România este indisolubil legată de SUA, iar traseul nostru ca naţiune a Vestului nu poate fi nicicând, niciodată şi de către nimeni pus sub semnul îndoielii”, sublinează membrii comisiei.

Sursa: Adevarul.ro
Foto:  avanpost.wordpress.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.