Militarii romani, laudati in SUA: Oameni drepti, demni, responsabili

Mircea DusaMinistrul Apararii, Mircea Dusa, a declarat joi, la Sibiu, ca este mandru de militarii romani care au fost laudati si in SUA, in timpul vizitei la Pentagon a acestuia.

“Sunt mandru de militarii romani si sunt mandru pentru ca, le spuneam si lor, vin din SUA unde, dupa mult timp, ministrul Apararii a fost in vizita la Pentagon, la secretarul Apararii, la domnul Hagel, si unde am auzit cuvinte foarte frumoase despre Romania, despre romani si mai ales despre Armata romana”, a spus ministrul Mircea Dusa, potrivit Ziare.com.

Acesta le-a spus si studentilor din anul I de la Academia Fortelor Terestre “Nicolae Balcescu” din Sibiu ca americanii ne apreciaza foarte mult armata.

“Nu poti sa nu fii emotionat cand peste Ocean se spune ca romanii, militarii romani sunt oameni drepti, sunt oameni demni, sunt oameni responsabili, sunt oameni care-si fac datoria cu onoare si cu responsabilitate. Si, sigur, jertfa militarilor romani nu este in zadar, pentru ca intotdeauna au aparat onoarea si demnitatea Romaniei”, a adaugat ministrul Apararii Nationale.

Sursa: Ziare.com
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.