Sulfina Barbu despre Mişcarea Populară: Pretenţiile dumnealor sunt cam mari pentru ceea ce reprezintă

Barbu_SulfinaVicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, sâmbătă seară, la Zlatna, că pretenţiile celor din Mişcarea Populară “sunt cam mari pentru ceea ce reprezintă” aceştia.

Sulfina Barbu a declarat, sâmbătă seară, la finalul Şcolii Politice de Vară a Femeilor Democrat-Liberale, că la această întâlnire Organizaţia de Femei a făcut o analiză a organizaţiilor din judeţe şi nu au existat plecări spre Mişcarea Populară.

“Da, am discutat şi trebuie să recunoaştem lucrul acesta cu sinceritate. Atunci când s-a făcut analiza pe fiecare judeţ în parte a organizaţiei de femei fiecare reprezentantă a făcut o scurtă prezentare cine a plecat şi s-a alăturat Mişcării Populare. Deocamdată, şi nu este o aroganţă, este o intenţie de înregistrare a unui partid politic şi cred că pretenţiile dumnealor sunt cam mari pentru ceea ce reprezintă. Deci nu au structuri în teritoriu şi, din păcate, marea dezamăgire a noastră este că nu au realizat ceea ce au declarat iniţial, şi anume să atragă în Mişcarea Populară oameni care nu au mai făcut politică, să înfiinţeze un partid cu adevărat nou (…)”, a afirmat Sulfina Barbu, potrivit Mediafax.

Sursa: Mediafax.ro

 

 

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *