Surse: Victor Ponta pleaca duminica in Statele Unite

victor pontaPremierul Victor Ponta va pleca, duminica, intr-o vizita oficiala in Statele Unite, insa totul depinde de modul in care se va rezolva problema blocajului bugetar care a paralizat administratia americana, existand posibilitatea ca vizita sa fie amanata daca nu se va ajunge o solutie pana vineri, au declarat pentru HotNews.ro surse diplomatice.

Potrivit acestora, premierul Ponta are pe agenda intalniri cu vicepresedintele american Joe Biden si cu un secretar de stat. Pe agenda mai figureaza o serie de intalniri cu reprezentanti ai unor companii americane. In paralel, ministrul delegat pentru energie, Constantin Nita, participa la Washington la o conferinta pe teme energetice si investitii.

Oficialitatile americane i-au sugerat lui Victor Ponta ca ar fi mai bine sa-si amane vizita la sfarsitul anului, pentru a evita bulversarea generata de criza bugetara din america, insa premierul ar fi insistat ca vizita sa aiba totusi loc la sfarsitul acesti luni, au mai precizat surse politice pentru HotNews.ro.

Sursa: HotNews.ro
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.