Tarifele RCS&RDS în roaming vor fi la jumătatea celor stabilite de Comisia Europeană, de la 1 iulie

RCS&RDS va reduce cu 20%, la 1 iulie, tarifele pentru apelurile iniţiate în roaming în statele UE, de la 0,20 euro/minut la 0,16 euro/minut (fără TVA), nivel situat la jumătatea pragului maximal fixat de Comisia Europeană, de 0,29 euro/minut (fără TVA), potrivit Mediafax.

“Începând cu 1 iulie 2012, RCS&RDS va reduce tarifele pentru apelurile iniţiate în roaming în statele Uniunii Europene, de la 0,20 euro/minut la numai 0,16 euro/minut (fără TVA). Tariful se află la jumătatea pragului maximal fixat de Comisia Europeană pentru apelurile iniţiate în roaming începând cu această dată (0,29 euro/minut) şi cu aproape 50% mai mic faţă de tarifele pentru apeluri iniţiate în UE practicate de alte reţele mobile din România”, se arată într-un comunicat al operatorului.

Pentru un mesaj scris (SMS) trimis către Uniunea Europeană, tariful este de 0,05 euro/SMS, comparativ cu 0,09 euro/SMS în oferta celorlalţi operatori de telefonie mobilă.

“Tot din această lună, compania va introduce şi serviciul de date mobile în roaming, cu tarife accesibile, similar celorlalte servicii Digi”, se mai spune în comunicat.

Sursa: Mediafax.ro
Foto:  blog.emilysuess.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *