The Sun: Elena Udrea, în topul celor mai sexy femei politician din Europa

Tabloidul “The Sun” a realizat un material despre cele mai atragatoare doamne din politica europeana, incluzand-o pe Aurelie Fillippetti, noul ministru francez al Culturii, dar si pe Elena Udrea, fost ministru al Turismului, potrivit Cancan.ro.

Stresul cauzat de criza economica nu si-a pus amprenta asupra frumoaselor din ministerele europene, remarca jurnalistii de la publicatia britanica “The Sun”. Parlamentara grecoaica Eva Kaili (33 de ani) va ramane cu siguranta o “atractie”, indiferent de rezultatul dilemei euro versus drahma. Elena Udrea (38 de ani), fostul ministru roman al Turismului, se numara si ea printre “cele mai cele” politiciene, pictorialele realizate de-a lungul timpului garantandu-i statutul de sex-simbol. Italia este reprezentata de parlamentara Mara Carfagna (36 de ani), votata de cititorii “Maxim”, in 2009, drept “cea mai sexy politiciana din lume”.

Carme Chacen (41 de ani), fostul ministru spaniol al Apararii, este o “arma mortala”, fiind adesea laudata pentru lookul ei. Ministrul Sportului si Turismului din Polonia, Joanna Mucha (36 de ani), ar putea schimba oricand Parlamentul pentru catwalk, iar noul ministru francez al Culturii, Aurelie Filippetti, este un adevarat exemplu de rafinament parizian.

Sursa: Cancan.ro
Foto: fotofuji.blogspot.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *