Titus Corlatean: Romanii au contribuit la cresterea economica a Marii Britanii dar nu sunt tratati corect

titus-corlateanMinistrul de Externe Titus Corlatean s-a declarat nemultumit ca tema valului de imigranti romani e folosita in precampania electorala din Marea Britanie, adaugand ca romanii nu sunt tratati corect, desi au contribuit prin munca lor la Jocurile Olimpice de la Londra si la cresterea economica de acolo, relateaza HotNews.ro.

“Nu am niciun fel de satisfactie pentru a vedea faptul ca iata, din nou, tema romanilor, intre altele si a bulgarilor si altora, este din nou folosita in precampanii electorale din dorinta de a castiga capital politic. Ar fi bine sa nu se uite ca romanii, cetateni europeni, au contribuit ani de zile la prosperitatea si cresterea economica din foarte multe state membre UE, inclusiv Marea Britanie (…)Romanii au contribuit la cresterea economica din Marea Britanie, au contribuit prin munca fizica pe care altii poate nu au facut-o, nu au facut-o britanicii sau nu au vrut sa o faca altii, la succesul Olimpiadei de la Londra, prin tot ceea ce a insemnat infrastructura, constructia stadionului faimos”, a spus ministrul Corlatean miercuri seara, la DIGI 24, citat de Mediafax.

“Acum ca suntem in context de criza economica, dupa ce am avut nevoie de unii, acum devin inamicii nostri? Nu cred ca este o tratare corecta a ceea ce a insemnat contributia romanilor in Marea Britanie”, a spus Corlatean.

Sursa: HotNews.ro
Foto: gov.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.