Traian Băsescu: “Documentul semnat de USL cu CNSC trebuie tradus şi trimis partenerilor din UE şi NATO”

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat că documentul semnat de conducerea USL cu CNSC, cu referire la desfiinţarea Curţii Constituţionale, DNA, ANI şi CNSAS, este un “atentat la statalitatea României” şi ar trebui imediat tradus şi transmis partenerilor din NATO şi UE, arată cotidianul Adevarul.

“Acest document trebuie tradus imediat şi transmis tututor partenerilor noştri din UE şi NATO, pentru că ei trebuie să ştie cine le sunt partenerii. Aceşti oameni nu au nimic sfânt în a-şi îndeplini obiectivele lor. Practica lor este un stat subordonat partidului, a fost practica lui Năstase şi Iliescu, asta este practica pe care vor să o reînvie”, a susţinut Băsescu, într-o emisiune difuzată joi seară de Naşul TV.

El a subliniat că intenţia exprimată de liderii USL Victor Ponta, Daniel Constantin şi Daniel Chiţoiu este “crimă la adresa României” şi “un atentat la statalitatea ţării”.

“Vor să le readucă sub control politic, ceea ce este crimă la adresa României. Acest document confirmat de colonelul în rezervă/retragere Dogaru este un atentat la statalitatea României când vorbeşti de desfiinţarea unor instituţii ca CC, DNA, ANI, CNSAS. (…)Văd în acest acord şi în puciul pe care l-au dat unii din România de după al doilea război mondial. Văd un abuz”, a afirmat Băsescu.

Citește și Acord pentru desfiinţarea CC, DNA, ANI. Ponta neagă semnarea documentului cu CNSC

 

Sursa: Adevarul.ro

Foto: presidency.ro

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Traian Băsescu: “Documentul semnat de USL cu CNSC trebuie tradus şi trimis partenerilor din UE şi NATO”

  1. Sever Avram 27/07/2012 at 10:33

    Urgent, urgent, sa se ia de cap cu totii, nu doar noi, romanii !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *