CNADNR promite alţi 100 km de autostrăzi până la sfârşitul anului

autostrada_a2jpgAproape 100 de kilometri de autostrăzi de pe Coridorul IV paneuropean vor fi deschişi circulaţiei până la finalul acestui an, sau cel puţin aceasta este cea mai recentă estimare a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), informează ZF.ro.

Panglica inaugurală va fi tăiată până cel mai târziu în decembrie pe prima porţiune din Lugoj-Deva (27,6 kilometri de autostradă şi 10,5 kilometri de drum de legătură la standard de autostradă), precum şi pe trei tronsoane din Orăştie-Sibiu (circa 60 de kilometri).

Cele mai apropiate inaugurări vor avea loc luna aceasta, astfel că 27,6 kilometri din Lugoj-Deva, precum şi 24,1 kilometri din primul lot al autostrăzii Orăştie-Sibiu au ca termen estimat de finalizare luna septembrie.

Termenele sunt însă deja depăşite, având în vedere că cea mai mare parte a şantierelor de autostrăzi din vestul României, situate pe Coridorul IV paneuropean, trebuia să fie gata încă din aprilie, potrivit contractelor încheiate iniţial cu constructorii.

Mai multe informatii AICI.

Sursa: ZF.ro
Foto: wikipedia

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *