Ce prioritati are Ramona Manescu la Transporturi

ramona manescu gov.roAccesul la finantare pentru Programul Operational Sectorial Transport, buna administrare a institutiei ministeriale si integritatea activitatii desfasurate reprezinta principalele prioritati ale noului ministru al transporturilor, Ramona Manescu, care a preluat miercuri mandatul de la premierul Victor Ponta.

“In ceea ce priveste asigurarea acceptului la finantare pentru Programul Operational Sectorial Transport vreau sa va spun ca nu sunt straina de acest domeniu. De mult timp m-am implicat activ in negocierile de la nivelul Parlamentului European, Comisiei Europene si Consiliului European punand accent pe directivele existente si pe problematica Romaniei. Saptamana viitoare voi merge la Bruxelles pentru a face demersurile necesare astfel incat cele doua miliarde de euro care au fost deblocate sa fie utilizate cat mai rapid si eficient”, a afirmat Ramona Manescu, potrivit Business24.ro.

“Nu in ultimul rand, una dintre prioritatile mele este asigurarea integritatii, deoarece integritatea este o conditie de baza pentru a fi eficient si performant. Tocmai de aceea, orice derapaj va fi sanctionat”, a mai spus Ramona Manescu.

Sursa: Business24.ro
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.