UE: Romania este tara de origine pentru traficul de copii

Un numar semnificativ de copii din UE cad victime ale traficului pentru exploatare sexuala sau adoptie, iar Romania este in mare parte o tara de origine pentru traficul de copii, dar a implementat o serie de practici de succes pentru combaterea acestui fenomen, se arata intr-un raport european.
Agentia pentru Drepturi Fundamentale (FRA) a Uniunii Europene a publicat marti un nou raport privind “Rolul Uniunii Europene in combaterea traficului de copii”.
Romania este intr-o mare masura o tara de origine pentru copii traficati si numai intr-o mica masura o tara de tranzit pentru retelele de traficanti, constata raportul.
Raport UE: Romania este tara de origine pentru traficul de copii
Un numar semnificativ de copii din UE cad victime ale traficului pentru exploatare sexuala sau adoptie, iar Romania este in mare parte o tara de origine pentru traficul de copii, dar a implementat o serie de practici de succes pentru combaterea acestui fenomen, se arata intr-un raport european, citat de ziare.com.
Agentia pentru Drepturi Fundamentale (FRA) a Uniunii Europene a publicat marti un nou raport privind “Rolul Uniunii Europene in combaterea traficului de copii”. Potrivit raportului, Romania este intr-o mare masura o tara de origine pentru copii traficati si numai intr-o mica masura o tara de tranzit pentru retelele de traficanti, constata raportul. (foto:TNDBA)
Urmariti mai jos cum a negociat o femeie vanzarea unui copil de 4 ani, pentru o garsoniera in Bucuresti. Bonus, inca un nou-nascut!
Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *