Universitatea Bucureşti, între primele 200 din lume la secţiile limbi moderne, media şi comunicare

Universitatea-BucurestiUniversitatea Bucureşti se numără printre primele 200 din lume la două specializări, limbi moderne şi, respectiv, media şi comunicare, în timp ce în clasamentul general al tuturor instituţiilor de învăţământ superior ocupă locul 601, fiind singura din România cotată în QS World University Rankings, notează Mediafax.

În fişa de prezentare de pe topuniversities.com, Universitatea Bucureşti (UB) este descrisă drept una dintre cele mai importante instituţii de învăţământ superior din România şi din Europa de Est.

În clasamentele pe 2013 în funcţie de specializări, este pe un loc situat între 151 şi 200 la specializările media şi comunicare, dar şi la limbi moderne, menţinându-şi astfel poziţia din 2012.

Locul I în lume este ocupat de Massachusetts Institute of Technology (MIT) din SUA, urmat de universităţie Cambridge (Marea Britanie) şi Harvard (SUA).

 Sursa: Mediafax.ro
Foto: wikipedia

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Universitatea Bucureşti, între primele 200 din lume la secţiile limbi moderne, media şi comunicare

  1. Pingback: Precizări QS: Patru instituţii de învăţământ superior din România, în topul mondial general al universităţilor | caleaeuropeana.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.