Victor Ponta a ajuns la Consiliul European: Încerc să reprezint cât mai bine interesul României. În ţară informez pe Băsescu şi Parlamentul

UPDATE 2: Premierul Victor Ponta a declarat, la sediul Consiliului European, că va încerca să reprezinte cât mai bine interesele României la reuniunea Consiliului şi că, la întoarcerea în ţară, îl va informa atât pe preşedintele Traian Băsescu, cât şi pe membrii Parlamentului asupra rezultatului discuţiilor.

“Voi încerca să reprezint cât mai bine interesele ţării şi, la întoarcere, îl voi informa pe preşedinte şi Parlamentul” , a spus Ponta.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a ajuns la Bruxelles şi a primit insigna care îi va permite să participe la reuniunile Consiliului European.

Primul ministru a ajuns la Bruxelles în această dimineață. El a declarat ca va participa mai intai la intalnirea liderilor social-democrati si a premierilor acestei familii politice europene, anunță Agerpres, potrivit HotNews.ro.

Premierul Victor Ponta a plecat joi dimineata spre Bruxelles, insotit de ministrul de Externe si de cel al Afacerilor Europene, anunta Mediafax. Delegatia premierului s-a urcat intr-un avion de linie Tarom, care a fost garat in fata salonului oficial al aeroportului. Dupa ce au urcat jurnalistii, la avionul aflat in fata salonului oficial au fost aduse de la terminalul aeroportului, cu un autobuz, persoanele care au cumparat bilet pentru cursa Tarom spre Bruxelles. Ulterior, au urcat in aeronava premierul si membrii delegatiei oficiale.

O vizita a presedintelui Traian Basescu la Bruxelles  in cursul zilei de joi sau o eventuala prezenta a sefului statului in cladirea Consiliului European nu a fost notificata oficial pana la aceasta ora institutiilor UE, anunta Mediafax, citand surse oficiale. De asemenea, presedintele Basescu nu a plecat pana la aceasta ora spre Bruxelles, au mai precizat sursele citate.

Surse: Mediafax.ro, HotNews.ro
Foto:  gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *