Wilfried Martens: PPE va fi alături de premierul Leancă pentru a duce la bun sfârşit reformele. Moldova mai are multe de realizat

În cadrul unei întrevederi, înaintea Summitului liderilor Parteneriatului Estic, ce s-a desfăşurat la Chișinău, oficialii au discutat despre situaţia politică internă din țară, apropiatul Summit al Parteneriatului Estic de la Vilnius, precum şi despre activitatea PLDM în cadrul PPE.
wilfried martensVlad Filat și Wilfried Martens au făcut un schimb de opinii referitoare la agenda internă pentru perioada imediat următoare.

Preşedintele PPE Wilfried Martens a lăudat PLDM-ul, dar nu a ezitat să vorbească despre restanţele ţării noastre. „Mai avem foarte multe de realizat şi criza politică de la începutul anului a arătat acest lucru, cât e de şubred acest edificiu pe care l-aţi construit. Încă o dată aminteşte despre responsabilitate, de care a dat dovadă Vlad Filat, ceea ce a permis să se iasă din criză şi acest lucru constituie un contrast dintre ceea ce se petrece în alte ţări din cadrul Parteneriatului Estic“, a menţionat preşedintele PPE, potrivit TRM.md.

PPE va fi alături de premierul Iurie Leancă pentru a se duce la bun sfârşit reformele, ceea ce va garanta viitorul european al Republicii Moldova. Puteţi conta pe susţinerea, sfaturile şi asistenţa marii familii europene”, a spus Wilfried Martens.

 

Sursa: TRM.md
Foto: europarl.europa.eu

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.