EXCLUSIV Caleaeuropeana.ro. Acuzata de Ponta ca face campanie PDL, Comisarul UE pentru Justitie, urmarita de cei mai importanti lideri politici romani

Presedintele suspendat Traian Basescu si Premierul Victor Ponta sunt printre cei interesati de postarile de pe Twitter ale Comisarului European pentru Justitie, Viviane Reding. Recent, Reding a provocat indignare in tabara USL, dupa ce s-a declarat de acord, pe contul sau de Twitter, cu pozitia Comisiei de la Venetia, care facea apel la respectarea independentei Curtii Constitutionale. Astazi, europarlamentarul PNL Norica Nicolai ii cerea lui Viviane Reding sa respecte statutul de stat membru cu drepturi depline in UE pentru Romania si sa nu mai scrie pe Twitter ceea ce ar trebui sa fie o comunicare oficiala. Comunicarea oficiala avea sa vina chiar asta-seara, de la Jose Manuel Barroso, nimeni altul decat seful lui Reding si Presedintele Comisiei Europene.

In aceste conditii, este foarte interesant ca doi dintre liderii politici aflati in conflict in aceste zile, Traian Basescu si Voctor Ponta, se numara printre cei care au dat Follow la postarile de pe Twitter ale comsiarului pe Justitie. Victor Ponta a cuzat-o pe Reding era acuzata de campanie electorala pro-Basescu, in perioada referendumului.

Click aici pentru a vedea conexiunile:

twitterredingponta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.