Alegeri europarlamentare 2014. Elena Băsescu vrea un nou mandat. Pe ce listă ar putea figura fiica președintelui

elena basescuElena Băsescu îşi face planuri să mai intre o dată în Parlamentul European, de această dată pe lista viitorului Partid Mişcarea Polulară, au precizat pentru gândul surse din formaţiunea politică.

Fiica preşedintelui nu a putut fi contactată până la această oră pentru un punct de vedere. Cert este că Elena Băsescu nu s-a înscris în cursa internă din PDL pentru selecţia candidaţilor.

Pe lista pe care partidul lansat de oamenii preşedintelui o face în perspectiva alegerilor din 25 mai – în aşteptarea verdictului Curţii de Apel pentru constituirea oficială a formaţiunii – se află totodată numele lui Daniel Funeriu, fost ministru PDL al Educaţiei şi ulterior consilier la Cotroceni, dar şi cel al lui Teodor Baconski, fost ministru de Externe în guvernul PDL, au arătat cursele citate.

Cel care şi-a anunţat oficial intenţia de a candida şi care, în calculele actuale, ar urma să deschidă lista este Daniel Funeriu. “Mă înscriu în Partidul Mişcarea Populară pentru a-l creşte şi a-l face puternic. Intenţionez să cer încrederea colegilor pentru a reprezenta, împreună cu cât mai mulţi candidaţi, PMP în Parlamentul European”, a explicat Funeriu marţi, la scurt timp după anunţul eliberării sale din funcţia de la Cotroceni, alături de alţi 7 consilieri ai preşedintelui, pentru a intra în Partidul Mişcarea Populară.

One Response to Alegeri europarlamentare 2014. Elena Băsescu vrea un nou mandat. Pe ce listă ar putea figura fiica președintelui

  1. Cristel 27/02/2014 at 09:34

    Sa stai acasa si sa te ia Tatatu de minuta si sa mergi la clasele primare pentru a invata Limba Romana.PE nu este o Gasca de Prosti acolo nu avem nevoie de Tina stai Acasa ca ai ce face.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.