ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Mihai Răzvan Ungureanu va deschide lista FC

Mihai-Razvan-UngureanuMihai Răzvan Ungureanu va deschide lista Forţei Civice pentru europarlamentare, a decis Colegiul Director al FC.

Preşedintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că lista partidului pentru europarlamentare va fi depusă marţi sau miercuri la BEC, alături de cele 200.000 de semnături pe care le-a strâns partidul, potrivit Realitatea.net.

Ungureanu, care este şi senator, a precizat că el va ocupa primul loc pe lista partidului pentru europarlamentare, urmând ca la final să cedeze locul său.

“Deschid această listă girând numele care se vor aşeza pe poziţiile următoare până la 42, sunt reprezentate toate judeţele ţării, urmând ca la final să cedez locul unui alt membru al partidului prezent pe listă. Este o listă pe care doresc să se regăsească cele mai bune şi atractive nume ale partidului nostru”, a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.

El a refuzat să precizeze numele persoanei care va ocupa locul doi pe lista FC pentru europarlamentare, menţionând că în momentul în care va fi depusă lista va fi aflată şi componenţa nominală a acesteia.

 

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.