ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. PDL anunţă lista de candidaţi pe 1 februarie. Cine va lua decizia finală

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a anunțat sâmbătă, într-o conferință de presă susținută la Sibiu, că pe 1 februarie, la Brașov, se va discuta despre alegerile europarlamentare, arătând că democrat-liberalii sunt “relativ optimiști” în ceea ce privește scorul pe care ar putea să-l obțină la acest scrutin.

predoi“Pot să vă spun că vom avea pe 1 februarie, la Brașov, o discuție pe acest subiect. Nu pot să vă confirm o listă sau alta, pentru că este o decizie care va reieși din dezbaterile din partid”, a spus Cătălin Predoiu.

Întrebat de corespondentul Agerpres, Cătălin Predoiu nu a putut preciza ce scor și-a propus PDL la europarlamentare.

“Sunt alegeri care vor determina politica românească în următoarele luni și ani. Noi ne-am propus o performanță bună. Nu vreau să pronunț aici o cifră. (…) Noi suntem relativ optimiști. Sondajele pe care le avem în ultima perioadă ne arată că ne-am continuat această creștere și vrem să ținem în continuare partidul mobilizat”, a explicat Cătălin Predoiu.

Acesta consideră că ar fi normal ca un tânăr din partid să se afle pe un loc eligibil pe lista PDL pentru alegerile europarlamentare.

“Mie, personal, mi s-ar părea normal, dar repet, este o decizie care se ia într-un for mai larg”, a spus Cătălin Predoiu.

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, vicepreședintele partidului Raluca Turcan, europarlamentarul Marian Jean Marinescu vor participa sâmbătă, în stațiunea montană Păltiniș (județul Sibiu), la ședința Colegiului Director Național al Organizației de Tineret a PDL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.