Alegeri europarlamentare. Ecaterina Andronescu, candidat PSD: Romania trebuie sa fie bine reprezentata in PE

ecaterina andronescuSenatorul PSD Ecaterina Andronescu este unul dintre parlamentarii aflati pe lista social-democratilor pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Fostul ministru al Educatiei spune ca viitoarea sa prezenta in Parlamentul European va asigura “o buna reprezentare a Romaniei” la Strasbourg.

“Cred ca si Romania trebuie sa fie bine reprezentanta in Parlamentul European si cred ca experienta pe care am castigat-o s-ar putea sa fie folositoare, daca votul oamenilor va decide lucrul acesta.

Nu a fost initiativa mea, dar am inteles lucrul acesta si eu cred ca Romania trebuie sa fie bine reprezentata”, a declarat vicepresedintele PSD, pentru Ziare.com.

Intrebata daca ceilalti colegi din PSD, actuali europarlamentari, care nu se mai regasesc pe lista pentru alegerile din 2014 nu au reprezentat bine Romania sau partidul, senatorul PSD a raspuns: “Au alte optiuni mai departe”.

“Deci nu ca nu l-au reprezentat bine. Eu nu pun problema mea in comparatie cu cei care nu mai sunt pe lista sau nu sunt pe lista, ci pun problema mea in comparatie cu ce pot eu sa fac”, a mai spus Ecaterina Andronescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.