Alegeri în SUA: Rudy Giuliani, fost primar al New York-ului, își anunță susținerea pentru Trump

Donald_Trump_Laconia_Rally,_Laconia,_NH_4_by_Michael_Vadon_July_16_2015_21Rudy Giuliani, fost primar republican al New York-ului, și-a anunțat joi susținerea pentru Donald Trump în alegerile primare și a spus că va vota pentru el, relatează France Presse, conform Agerpres.

“Îl susțin pe Trump. Voi vota pentru Trump”, a declarat el cotidianului popular New York Post, cu 12 zile înainte de alegerile primare din acest stat. Donald Trump, care și-a construit averea la New York, ar urma să câștige ușor alegerile primare republicane din acest stat.

În vârstă de 71 de ani, Giuliani, care era primar la momentul atentatelor de la 11 septembrie 2001, a spus că Donald Trump ar obține peste 50% din voturi, pragul necesar pentru a câștiga susținerea majorității celor 95 de delegați aflați în joc pentru republicani în statul New York.

Donald Trump conduce în sondaje pentru alegerile primare republicane din New York, cu o medie de 31 de puncte procentuale în avans față de contracandidați, conform site-ului RealClearPolitics.

.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.