ALEGERI PREZINDENŢIALE. Antonescu: „L-aş învinge pe Victor Ponta la prezidenţiale”. Liderul PNL îl provoacă pe liderul PSD la o DEZBATERE TELEVIZATĂ

Ruperea USL şi apariţia unui candidat din partea USD i-ar putea pune faţă în faţă la alegerile prezidenţiale pe actualii parteneri de guvernare, Crin Antonescu şi Victor Ponta. Liberalul şi-a exprimat convingerea că în cazul în care acest lucru se va întâmpla în toamnă va câştiga prezidenţialele în faţa preşedintelui PSD, pe care îl provoacă să apară într-o dezbatere televizată, faţă în faţă, scrie gandul.info.pontaantonescu

Preşedintele PNL Crin Antonescu este convins că l-ar învinge pe social-democratul Victor Ponta dacă acesta ar candida la prezidenţiale din partea Uniunii Social – Democrate.

“Credeţi că dacă mie îmi era frică de PSD şi de Victor Ponta, credeţi că nu alegeam calea de a-i convinge pe cei din PSD că nu-i voi deranja niciodată cu nimic, că orice vor dori dânşii să facă în ţara asta, eu ca viitor preşedinte o să cauţionez şi aşa mai departe? Evident că nu mi-e frică. De ce să-mi fie frică. Nu mi-a fost şi nu mi-e frică de Traian Băsescu, de ce să-mi fie frică de Victor Ponta. Nu credeţi că-i puţin comic?”, a adăugat Antonescu.

Mai mult, el l-a provocat pe Victor Ponta să apară într-o dezbatere televizată.

„Eu intru şi fără să candidăm la preşedinţie. Şi acuma. Credeaţi că nu intru într-o dezbatere de frică? Suntem oameni politici, ar fi chiar un excelent prilej să discutăm în faţa oamenilor. Pentru că noi putem să discutăm aşa chiar dacă nu mai suntem aliaţi, ne întâlnim într-o zi la o cafea şi discutăm. Dar din punct de vedere al comunicării publice, ar fi foarte bine. Noi de peste un deceniu, nu mai avem cu o oarecare regularitate nişte discuţii faţă în faţă în media sau undeva, în Parlament”, a spus Antonescu în cadrul emisiunii „După 20 de ani”.

Liberalul a subliniat că nu îşi poat imagina o campanie electorală fără o dezbatere televizată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.