UPDATE Alertă de securitate în Marea Britanie: Luare de ostatici într-un centru de agrement. Incidentul nu este de natură teroristă

Un incident de securitate are loc în orașul Nuneaton din Marea Britanie ( în comitatul Warwickshire, regiunea West Midlands), acolo unde poliția a anunțat populația să evite zona comercială deoarece un individ a luat persoane ostatice în sala de bowling a unui centru de agrement, informează BBC.

UPDATE ora 22:45

Poliţiştii cred că gelozia l-a împins pe atacator la gestul disperat, deoarece unul dintre ostatici este iubita lui, individul bănuind că aceasta îl înşeală, precizează Digi24.

Martorii spun că al doilea om ţinut prizonier sub ameninţarea armei este un bărbat în vârstă de aproape 40 de ani. Oamenii legii nu au anunţat încă dacă au început negocieri pentru eliberarea ostaticilor.

UPDATE ora 21:05

Un bărbat, înarmat cu o puşcă de vânătoare, ar ţine de mai bine de 2 ore mai multe persoane ostatice într-un centru de agrement de lângă Birmingham. Mai multe echipaje de poliţie sunt la faţa locului, iar un elicopter survolează zona. Stăzile care duc la acest complex au fost închise. Oamenii legii le-au recomandat englezilor care sunt acum la cinematograful din mall şi la un loc de joacă pentru copii să rămână în interior. Poliţia a precizat că incidentul nu este de natură teroristă.

Mai mulți martori relatează pe rețeua Twitter că ar putea fi vorba despre o luare de ostatici, potrivit The Independent.

Un bărbat cu o pușcă a luat mai mulți oameni ostatici într-un centru de agrement din Nuneaton, la o sală de bowling. Potrivit presei, centrul de agrement cuprinde un cinema, un loc de joacă pentru copii, o sală de fitness, un hotel, dar și puburi și restaurante.

Poliția din Warwickshire a declarat că “se confruntă în prezent cu un incident în desfășurare” la Parcul Bermuda și a cerut membrilor publicului să evite zona.

Un martor ocular a declarat pentru Coventry Telegraph că până la 30 de ofițeri înarmați se află la fața locului.

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.