Antonescu, despre filmul postat pe Facebook de Valeriu Zgonea: Orice aş spune, ar slăbi efectul – VIDEO

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, referindu-se la filmul postat pe Facebook de către Valeriu Zgonea, că orice ar spune, ar slăbi efectul, el refuzând să facă alte comentarii, transmite corespondentul MEDIAFAX.zgonea

Întrebat, vineri după-amiază, în conferinţa de presă susţinută la Constanţa, ce părere are despre filmul postat pe Facebook de către Valeriu Zgonea, în care este atacat de preşedintele Camerei Deputaţilor, Antonescu a răspuns: “Aşa ceva nu merită comentat. Titu Maiorescu, polemizând la un moment dat cu un preopinent al cărui nume sincer nu-l mai reţin, ia un pasaj din articolul scris de preopinentul respectiv şi spune: «aici nu mai am nimic de spus, orice aş spune, ar slăbi efectul». Vă spun şi eu, păstrând proporţiile polemicii care nu există, că nu am nimic de comentat, chiar ar fi păcat”.

Referindu-se la modalitatea de transmitere a acestui mesaj, Antonescu a replicat că este vorba despre o chestiune media care nu îl priveşte.

“Gândiţi-vă că am mai avut înregistrări în care domnul Geoană povestea cum l-a învăţat tânărul Ponta să mintă. Asta e o chestiune de cultură media, nu comentez, nu ne priveşte, nu am niciun comentariu de făcut”, a spus Antonescu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a postat, vineri, pe Facebook, un film de circa un minut în care declară că liderul PNL Crin Antonescu este un “om instabil, care se lasă pradă gesturilor impulsive şi emoţionale” şi care nu poate aspira, în consecinţă, la funcţia supremă în stat.

“Crin Antonescu fuge de orice responsabilitate. A fugit de la guvernare, a fugit din USL şi acum a fugit şi de la şefia Senatului. Nu poate fugi însă de electorat. Un om instabil, care se lasă pradă unor gesturi impulsive şi emoţionale, nu poate aspira să ajungă primul om din stat”, precizează Zgonea.

El arătă că, în timp ce Crin Antonescu are mai mult timp liber, colegii săi senatori vor trebui să aleagă pe altcineva la şefia Senatului.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a declarat ulterior că preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, s-a aflat într-unul “dintre cele mai penibile momente de comunicare” ca protagonist al filmării “one man show” în care liderul PSD îl critică pe liderul PNL, Crin Antonescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.