Antonescu, despre o nouă alianţă DA: Sunt lucruri care trebuie purtate o singură dată, ca lenjeria

crin antonescu PNL 2Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, marţi, că din punctul său de vedere o nouă alianţă DA din care să facă parte şi liberalii, în perspectiva alegerilor din 2016, este una exclusă, menţionând că sunt lucruri care trebuie purtate o singură dată “şi la nivelul lenjeriei, şi la nivelul alianţelor”, potrivit Realitatea.net.

Antonescu a fost întrebat dacă ar opta pentru ideea unei alianţe cu PDL şi PMP în perspectiva alegerilor din 2016, într-o nouă formulă a Alianţei DA.

“PNL, ieşit recent şi cu foarte proaste amintiri şi cu mare părere de rău dintr-o alianţă, vă daţi seama că nu este foarte dispus, foarte dornic, să încheie noi alianţe. Nemaivorbind de toate lucrurile care ne-ar face să fim rezervaţi. Nu se pune problema. Că discutăm de o susţinere comună a unui proiect de lege, de o susţinere comună a unei moţiuni de cenzură, de alte lucruri care fac parte din practica uzuală a activităţii politice, asta e cu totul altceva. Dar despre o refacere a alianţei DA, nu. Eu cred că există lucruri care trebuie purtate o singură dată, şi la nivelul lenjeriei, şi la nivelul alianţelor politice”, a răspuns liderul PNL.

 

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.