Antonescu: Nu e irevocabila decizia de a participa separat la europarlamentare

crin_antonescuLiderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta au declarat, duminica seara, ca decizia ca PNL siPSD de a participa separat la europarlamentare nu este irevocabila si au apreciat ca in contextul politic actual se poate lua in calcul o reanalizare a acestei teme.

Co-președinții USL au fost intrebati de un analist politic, prin telefon,  in cadrul unei emisiuni RTV, daca decizia de participare la europarlamentare a PSD si USL este irevocabila, iar cei doi lideri au raspuns negativ.

“Nu este o decizie irevocabila, este o decizie asupra careia am convenit tacit si impotriva careia nu vad motive. Sigur, ca in conditiile in care noi am luat aceasta decizie intr-un moment in care nu era pusa la indoiala nici unitatea USL, nici viitorul acesteia nu era pus la indoiala, ni s-a parut ca suntem suficient de maturi ca lideri, ca formatiuni, si pare in continuare sa ducem o campanie de competitie, nu de omor intre noi, care in timpul asta vom guverna impreuna, care dupa aceea mai avem obiective impreuna, presedintia, guvernarea pana in 2016, in contextul in care ne aflam acum, sigur, poate e o intrebare daca nu trebuie sa ne mai gandim”, a spus Antonescu, citat de Ziare.com.

La randul sau, Victor Ponta a spus ca este perfect de acord cu opinia presedintelui PNL

“Sunt de acord cu tot ce a spus domnul Antonescu, (decizia-n.r.) nu e irevocabila”, a spus Ponta.

Sursa: Ziare.com
Foto: presidency.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.