Inovatorii globali arată cum poate fi îmbunătăţită viaţa oamenilor folosind „tehnologii inteligente”

computerPe 21 mai, in Palatul Pacii si Recononcilierii, ca parte a Forumului Economic de la Astana, editia a VI-a, au avut loc prima expozitie si conferinta internationala „ASTEX 2013”. In cadrul acesteia, au fost programate 4 sesiuni: guvernare inteligenta, industrie inteligenta, afaceri inteligente  si viata inteligenta, cea mai mare expozitie de branduri internationale, seminarii si ateliere de lucru.

Sefii companiilor straine, investitori impportanti, profesori si antreprenori de nivel global au fost speakeri ai „ASTEX”. Expertul in acest domeniu, consultant in afaceri, fondatori si partener international al „FantoftProcess Technologies”, Knut Erik Spiling a vorbit despre introduerea TIC in dezvoltarea afacerilor din domeniul petrolului si energiei, iar consilierul guvernului SUA pe probleme de arhitectura corporatista, Brian Cameron si-a dedicat raportul problemelor privind evolutia serviciilor publice si a e-guvernarii.

pelhamPe 22 mai, festivitatea de premiere„ASTEX 2013” va avea loc, unde cel mai bun blogger, un proiect start-up, managerii IT kazahi in sectoarele publice si in IMM-uri vor fi premiati.

parteneriat astanaCaleaEuropeana.ro va transmite informatii in exclusivitat, in calitate de unic partner media oficial din Romania al Forumului Economic de la Astana, editia a VI-a.

Detalii aici.
Foto: freefoto.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.