Bannere cu mesaje de chemare la referendum în Daily Mail, The Sun şi în alte publicaţii europene

Mai multe bannere cu mesaje “Tu ce aştepţi? Hai la referendum!”, “Implică-te în schimbarea României!” apar pe site-urile mai multor publicaţii europene printre care Daily Mail, The Sun, un click pe imagine conducând la site-ul www.demite-l.ro, scrie Mediafax.

Bannerele sunt plasate pe homepage pe Daily MailThe SunThe TelegraphScotsmanThe Week, în locuri vizibile şi au culorile tricolorului. Scrisul este galben, plasat pe două benzi transversale, una roşie şi una albastră.

Pe banda roşie este scris mesajul “Tu ce aştepţi?”, iar pe cea albastră este scris cu majuscule “Hai la referendum!”.

Pe alte site-uri, cum ar fi www.express.co.uk, apare un filmuleţ în care toate personajele poartă măşti cu chipul lui Traian Băsescu, iar la final unul dintre aceste personaje râde, imitând râsul preşedintelui suspendat. Filmuleţul se încheie cu mesajele “Dacă tu nu ieşi la vot, toţi suntem Băsescu!” şi “Susţine schimbarea! Votează DA la referendum!”.

Pentru referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, din 29 iulie, MAE a organizat 306 secţii de votare în afara ţării, în Marea Britanie fiind organizate opt secţii.

Sursa: Mediafax.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.