Basescu, despre Monica Macovei: Si-a sacrificat principiile pentru un loc de europarlamentar

traian basescuPresedintele Traian Basescu ii acuza pe liderii democrat-liberalilor ca au ajutat la golirea de atributii a Agentiei Nationale de Integritate cand au votat amendamentele Codului Penal. In acest sens, presedintele ii reproseaza Monicai Macovei ca nu a luat atitudine in fata acestor actiuni a colegilor de partid pentru ca vrea cu orice pret un nou mandat de europarlamentar.

M-am uitat la Monica Macovei, nu a luat nicio atitudine publica cand seful grupului PDL de la Senat a semnat pentru reducerea atributiunilor ANI, alaturi de PSD si PNL“, a declarat Basescu, la B1TV, potrivit Ziare.com.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a cerut, tot miercuri, conducerii partidului sa ii sanctioneze pe deputatii care au votat, alaturi de USL, in favoarea modificarii infractiunii de conflict de interese din Codul penal, dar si pe cei care s-au abtinut.

Monica Macovei a nominalizat, pe blogul personal, membrii PDL care au votat pentru super-iminitatea parlamentarilor si care ar trebui sa fie sanctionati.

Sursa: B1.ro
Foto: presidency.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.