Blaga şi Predoiu s-au întâlnit cu Merkel la Berlin. Ce spune Predoiu despre cea mai puternica femeie din Europa

berlin 1O delegaţie a PDL condusă de preşedintele formaţiunii, Vasile Blaga, şi de candidatul democrat-liberal la prezidenţiale, Cătălin Predoiu, a avut marţi la Berlin o întâlnire cu cancelarul Angela Merkel, în cadrul vizitei la grupul CDU-CSU din Bundestagul german.

 „O zi deosebită pentru mine, una dintre cele mai importante de când am intrat în viaţa publică. Angela Merkel este un model de modestie si profesionalism. Un om de stat care a demonstrat ca politica înseamnă soluţii pentru oameni“, a declarat Catalin Predoiu, pentru caleaeuropeana.ro

Întâlnirea a avut loc în cadrul deplasării pe care delegaţia PDL o face la Berlin şi Dresda la invitaţia CDU, într-o vizită organizată de Fundaţia Konrad Adenauer, se arată într-un comunicat al democrat-liberalilor.

Delegaţia PDL a participat marţi şi la o întâlnire la Cancelaria Federală a Germaniei cu Christian Heusgen, director al Departamentului de Politică Externă, de Securitate şi pentru Dezvoltare, în cadrul căreia s-a discutat despre situaţia politică internă a României şi viziunea PDL asupra politicii regionale şi europene.

Totodată, delegaţia democrat-liberală a avut un prânz de lucru cu preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestagul german, Gunther Krichbaum, informează comunicatul.

Alături de Vasile Blaga şi Cătălin Predoiu, din delegaţia PDL la Berlin mai fac parte prim-vicepreşedinţii PDL Anca Boagiu şi Andreea Paul, secretarul general Gheorghe Flutur, europarlamentarul Monica Macovei, vicepreşedinţii PDL Mircea Hava, Raluca Turcan, Romeo Raicu, Ioan Bălan, Alin Popoviciu şi Alexandru Nazare, secretarul general adjunct Costică Canacheu, secretarul executiv Radu Carp şi preşedintele OT-PDL, Sorin Moldovan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.