Cafeneaua Complexitatii – “Leadership intuitiv”, luni 17 februarie, orele 19:30

Intalnire cu: Dr. Vasile Paun-Anghel

Vasile-Paun-Anghel-1Intuitia este o stare de constienta de sine care ofera nivelul interior de vibratie – minte focalizata, echilibru emotional si vitalitate fizica – necesar pentru a primi realitatiea pe care ne-o dorim.

Atunci cand alegerile pe care le facem ca fiinta intuitiva sunt in armonie cu intreaga realitate si in beneficiul tuturor, suntem intotdeauna suficient de puternici pentru a atrage realitatea in care credem si care ni se potriveste. Pentru a recrea si dezvolta pe o fundatie intuitiva propria calatorie prin viata, avem nevoie de un nou nivel de minte (traire in prezent, alchimizare a ego-ului, acceptare deplina), ce dezvolta in plan fizic coerenta inimii si un nou nivel de retele neronale.

Un stil de viata si un leadership intuitiv in organizatia din care facem parte presupune intelegerea mesajului „tu esti schimbarea pe care o doresti” si existenta unui nucleu armonios de fiinte intuitive, care reordoneaza si inspira intreaga organizatie. La Cafeneaua Complexitatii vom afla mai multe despre „piesele de puzzle” necesare pentru integrarea unui nou sistem de capabilitati organizationale, ca fundament al unui stil de leadership intuitiv : tehnici de vizualizare creativa, instrumente pentru evaluarea coerentei organizationale, proceduri de avertizare timpurie si sesizare de sincroncitati, matrici geometrice de planificare conceptuala. Totodata, vom intelege ce inseamna gasirea nucleului de sprijin direct si un set de harti de antrenament orientate spre reducerea emotionalitatii si a conversatiei inutile, eliminarea etichetelor, rivalitatii si a neincrederii, sporirea claritatii intentiilor si focalizarea atentiei, crearea sentimentului de deja implinit.

Sunteti asteptati luni, 17 februarie, incepand cu orele 19:30, in Club 24 ( Regie) pentru o noua intalnire la Cafeneaua Complexitatii.

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.