Caravana LSRS a început. Totul despre studiile în străinătate

Caravna-2013Liga studenţilor români din străinătate (LSRS) organizează întâlniri cu elevii din mai multe licee din ţară pentru a le oferi informaţiile necesare celor interesaţi să studieze în afara ţării. Primul seminar din cadrul “Caravanei LSRS” a avut loc luni, la Colegiul Naţional “Matei Basarab” din Capitală, notează Adevarul.ro.

Elevii prezenţi au aflat cum pot studia în ţări precum Germania, Italia, Norvegia, Marea Britanie sau Coreea de Sud, prin seminarul interactiv gratuit susţinut de foşti şi actuali studenţi români din aceste ţări. „Prin Caravana LSRS, Liga noastră dezvoltă tradiţia începută în 2009, fiind singurul ONG care organizează acest gen de seminarii în liceele şi universităţile din România, prin concursul direct al voluntarilor noştri, studenţi şi absolvenţi de studii superioare în străinătate. Împărtăşind reţeta succesului nostru, sperăm să facilităm admiterea a cât mai multor tineri români la universităţi de top din întreaga lume, încurajând totodată contribuţia lor la viitorul României, pe termen lung“, spune Sebastian Burduja, preşedintele onorific al Ligii Studenţilor Români din Străinătate (LSRS).

Participând la seminariile organizate de Caravană, elevii de liceu pot afla unde să studieze, care sunt cele mai bune universităţi în acel domeniu, care sunt costurile asociate cu studiul în ţara pe care şi-o aleg, care este procedura de aplicaţie şi ce posibilităţi de finanţare există.

Detalii AICI.

Sursa: Adevarul.ro
Foto: http://gostudy.lsrs.ro/caravana/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.