Cătălin Ivan (PSD), despre reacția Comisiei pe Codul Penal: Noi ne-am facut treaba foarte bine. Nu e nimic extraordinar sa existe ingrijorari de la Comisie

catalin ivan strasbourgPurtatorul de cuvant al PSD, europarlamentarul Catalin Ivan, a comentat reactia purtatorului de cuvant al Comisiei Europene, care s-a aratat ingrijorat de modificarile din Codul Penal.

“Inteleg ca sunt anumite ingrijorari, dar cu siguranta ca vor fi lamurite de Ministerul Justitiei si cei de la Comisie. Bineinteles, legislatia nationala trebuie sa se supuna regulilor europene, dar nu are nimeni intentia de a nu se supune.

Ce spune domnul Mark Gray e de bun simt. Dialogul intre Comisie si Guvern exista si e foarte bun. Se vor aduce clarificari acolo unde e de adus, nu vad motiv de ingrijorare. Noi ne-am facut treaba foarte bine, nu e vina nimanui. Nu e nimic extraordinar sa existe ingrijorari de la Comisie. Vom discuta, vom lamuri, nu e un subiect si ceva sa ingrijoreze pe cineva in mod deosebit”, a spus Ivan pentru Ziare.com.

”Eu sunt convins ca vom reusi sa le alungam orice ingrijorare, ca nu exista rea intentie in ce priveste noul Cod”, a susținut europarlamentarul.

Sursa: Ziare.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.