Catalin Predoiu: “Declaratiile lui Barroso reflecta ceea ce am avertizat cu cateva luni in urma”

catalin predoiu“Romania si Bulgaria NU vor intra in spatiul Schengen in 2014” – este declaratia de luni seara a presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, pentru postul privat de televiziune din Franta LCI.

Catalin Predoiu, prim-vicepresesdintele PDL, considera ca astfel de opinii ale oficialilor europeni sunt extrem de ingrijoratoare, ele reflectand de fapt modul in care USL intelege sa actioneze in dosarul Schengen.

“Declaratiile presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, sunt ingrijoratoare si reflecta ceea ce am avertizat cu cateva luni in urma. USL face o treaba jalnica in dosarul Schengen. Premierul si ministrii de externe si interne nu conteaza in fata omologilor europeni in acest dosar si tac malc.”, a declarat Catalin Predoiu, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Victor-bostinaruPSD a reactionat dur la declaratiile Presedintelui Comisiei Europene. 

“Comisia face un lucru regretabil, aduce in discutie elemente straine Tratatului si Criteriilor de aderare la Spatiul Schengen, transformand Romania in tara de mana a doua si facand deservicii cauzei europene.” a asustinut europarlamentarul PSD Victor Bostinaru, intr-o declaratie oferita caleaeuropeana.ro.

Mai multe detalii aici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.