Cătălin Predoiu participă la World Policy Conference

catalin predoiuCătălin Predoiu, prim-vicepreşedintele PDL şi fost ministru al Justiţiei, este prezent zilele acestea la Monte Carlo, unde va lua parte la World Policy Conference, care se desfăşoară între 13 -15 decembrie. Printre participanţii la eveniment se numără Herman Van Rompuy, preşedintele permanent al Consiliului European, Ali Babacan, vice-premierul Turciei şi David Mayer de Rothschild, se arată într-un comunicat remis redacției.

Fondatorul şi preşedintele World Policy Conference este Thierry de Montbrial, unul dintre cei mai importanţi lideri europeni ai grupului Bilderberg şi totodată preşedintele Institutului Francez de Relaţii Internaţionale. Acesta a fost prezent şi la Bucureşti în luna octombrie a acestui an, când a avut o serie de întrevederi cu prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, cu Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, prim-ministrul Victor Ponta, precum şi cu alte personalităţi din domeniul politic, economic şi cultural.

Participarea la acest forum este pentru mine o bună ocazie să promovez România şi interesele sale. Voi avea întâlniri bilaterale cu mai mulţi lideri politici şi ai unor corporaţii internaţionale, prezenţi la reuniune. Sunt convins că forumul va fi un eveniment de succes şi cred că este important ca liderii politici români să-şi asume şi o agendă internaţională, pe lăngă cea locală’, a declarat Cătălin Predoiu.

Evenimentul reuneşte importanţi decidenţi mondiali, lideri de opinie de statură internaţională, conducătorii celor mai importante multinaţionale şi organizaţii neguvernamentale pentru a dezbate probleme legate de guvernanţa globală.

Sursa: Comunicat de presă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.