Cioloş: În săptămânile următoare urmează să fie trimis Comisiei textul final al Acordului de Parteneriat

PARLAMENT EUROPEAN - CIOLOSForma finală a Acordului de Parteneriat 2014-2020 urmează să fie trimisă Comisiei Europene în săptămânile viitoare, potrivit, comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş.

“În săptămânile următoare, din câte ştiu, ar urma să fie trimis textul final. Pentru că au fost contacte informale, mai există încă anumite strategii sectoriale pe anumite domenii, pe transport, pe competitivitate, pe care Comisia Europeană a sugerat României să lucreze pentru mai multă consistenţă, însă faţă de formulările precedente, care au fost consultate tot informal, s-a progresat foarte mult. Comisia a recomandat să se mai lucreze pe partea de conţinut”, a spus Dacian Cioloş, într-o conferinţă conferinţă de presă.

Comisarul a precizat ca România se află “în calendarul normal” şi că obiectivul Comisiei Europene a constat “mai degrabă pe calitatea” strategiei din cadrul Acordului de Parteneriat, “decât pe calendar”.

 

 

.

One Response to Cioloş: În săptămânile următoare urmează să fie trimis Comisiei textul final al Acordului de Parteneriat

  1. Pingback: Dialog cu cetățenii despre viitorul Europei | caleaeuropeana.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.