Claudia Țapardel, eurodeputat PSD, S&D: “Transportul pe Dunăre poate reprezenta coloana vertebrală a economiei europene”

Eurodeputatul Claudia Țapardel este de părere că Dunărea poate reprezenta “o rampă de lansare a economiei locale prin atragerea turiștilor și investitorilor străini”. 

Mai mult, din perspectiva deputatului european, Dunărea poate juca un rol fundamental “nu doar din perspectiva dezvoltării turismului, ci și a transportului, reprezentând un punct de referință de-a lungul mai multor axe strategice”.

“Sunt ferm convinsă că transportul pe Dunăre poate reprezenta coloana vertebrală a economiei europene, aducând beneficii semnificative pentru dezvoltarea sustenabilă a economiei țării noastre. În acest context, consider că atât orașul Corabia, cât și Județul Olt, se află într-o poziție geografică strategică și privilegiată, care poate aduce numeroase beneficii pentru dezvoltarea sectorului turismului și implicit a economiei locale”, a spus Claudia Țapardel printr-o intervenție video la o conferință din Corabia privind Dezvoltarea Turismului Cultural “Dunărea în Anul Centenar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.