CONCURS CALEA EUROPEANA

 

capsuniTransmite intrebarea ta invitatilor emisiunii Calea Europeana de vineri, 17 ianurie si poti castiga un premiu oferit de 4culori, constand intr-un pachet promotional caleaeuropeana.ro, care include si un stick de memorie de mare capacitate. Cea mai buna intrebare, care poate fi adresata pana vineri, 17 ianuarie, ora 10, pe pagina de facbook Calea Europeana, va primi raspuns de la invitaţii emisiunii – europarlamentarii Corina Creţu – PSD, Petru Luhan – PDL şi Codrin Scutaru – PC, secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii.

Dan Cărbunaru şi invitaţii săi discuta despre deschiderea pietei muncii pentru Romani de la 1 ianuarie 2014, cu accent pe situaţia românilor care vor să lucreze în Marea Britanie. Afla totul despre discriminarile suferite de romani si cine le ia aparearea in UE în talk-show-ul de vineri, 17 ianuarie, ora 18.50, la TVR 1 şi TVR+.

Mai multe detalii aici.

2 Responses to CONCURS CALEA EUROPEANA

 1. alala 17/01/2014 at 14:06

  Intrebarile ptr concurs unde se trimit? Se posteaza in sectiunea comentarii?

  Reply
  • Calea Europeana 17/01/2014 at 14:17

   Buna ziua! Va multumim pentru interesul acordat! Concursul se adreseaza prietenilor paginii Calea Europeana (www.facebook.com/CaleaEuropeana), iar inscrierea se face prin comentariu pe pagina de facebook, la postarea concursului. Va asteptam cu interes intrebarile incepand cu editia viitoare, cand vor fi discutate raportul pe Justitie si Mecanismul de Cooperare si Verificare.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.