Concurs “Schimbarea sunt EU”

costel alexeConcursul de strategie “Schimbarea sunt EU” a fost gândit în contextul în care tinerii sunt cei mai potriviţi să-şi asume elaborarea unui plan de campanie pentru alegerile europarlamentare, prin crearea unei legături temeinice între teoria bine sedimentată şi activităţile practice.

Implicarea tinerilor în astfel de proiecte este salutară deoarece România suferă din cauza pregătirii precare a ‘specialiştilor’ angajaţi să poarte statul român pe culmile progresului. În acest context, profesionalizarea funcţionarilor şi a clasei politice este imperativ necesară.

Competiţia proiectată de tânărul deputat PNL, Costel Alexe (foto), îşi propune să reunească în acelaşi loc personalităţi marcante ale statului român şi studenţi, masteranzi sau doctoranzi, un bun prilej pentru schimburi de informaţii, idei şi strategii. Experienţa este cu atât mai interesantă cu cât, în mai 2014, românii se vor prezenta la urne pentru a-şi alege reprezentanţii pentru viitoarea legislatură a Parlamentului European.

Nici premiile nu trebuie neglijate deoarece recompensa pentru cei care reuşesc să gândească o strategie de succes este substanţială. Vizite la Parlamentul European, tablete sau importante sume de bani, toate aşteaptă să ajungă în posesia celor care conving juriul că proiectul lor este cheia către un fotoliu de europarlamentar.

Schimbarea sunt EU este menită să aducă succesul unui TÂNĂR pentru TINEri, o viziune autentic românească pentru o Europă unită, puternică şi mai coezivă.

Detaliile concursului le găsiţi pe site-ul oficial www.schimbareasunteu.ro.

 

Sursa: Comunicat de presa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.