Conferința de lansare a proiectului ”Oportunități de angajare prin noile tehnologii comunicaționale”, 31 mai 2012

Quanta Resurse Umane împreună cu Fundația Leonardo Murialdo, în calitate de organizatori, au plăcerea să vă invite la Conferința de lansare a proiectului cofinanțat din Fondul Social European:„Oportunități de angajare prin noile tehnologii comunicaționale”. Evenimentul va avea loc în data de 31 mai 2012, ora 9.30 la Hotel Novotel București,  sala Lyon.

Conferința are ca obiectiv principal  informarea reprezentanților  companiilor și instituțiilor de specialitate din Municipiul București și Județul Ilfov referitor la tematica proiectului, cursurile desfășurate în cadrul acestuia, precum și beneficiile oferite prin intermediul său participanților și partenerilor.

Prin implementarea proiectului Oportunități de angajare prin noile tehnologii comunicaționale” vor fi instruite gratuit 200 de persoane inactive, implicate în agricultura de subzistență, șomeri, sau aflate în cautarea unui loc de muncă.

Mai multe informații referitoare la proiect și la beneficiile acestuia le veți descoperi joi, 31 mai 2012 în cadrul conferinței.

Foto: piek.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.