Un alt consilier al lui Ponta, de acord cu Frunda. Trimisul american nu vine “sa ne verifice daca avem unghiutele curate”

victoria-nuland-state.govConsilierul prim-ministrului Victor Ponta, deputatul PSD Radu Popa, consideră,  pe tema vizitei secretarului de stat american in Romania, Victoria Nuland (foto)că aceasta nu vine “sa ne verifice daca avem unghiutele curate” sau “sa ne traga de urechi”.

“In mare parte, sunt de acord cu afirmatiile domnului Frunda. Vizita secretarului de stat american (subsecretar de stat – n.red.) nu a fost reflectata asa cum trebuia sa fie reflectata. Nu vine nimeni sa ne verifice daca avem unghiutele curate. Eu sunt de acord ca nu suntem colonie. (…) Subsecretarul american de stat nu vine in Romania sa ne traga de urechi”, a declarat Radu Popa, joi seara, la B1 Tv, potrivit Ziare.com.

Acesta a comentat faptul ca Victoria Nuland si-a modificat itinerariul vizitei pe care o intreprinde in Europa, in aceste zile: “Nu inseamna ca vine in mod special la Bucuresti, ci inseamna ca Bucurestiul a fost inclus in turneul subsecretarului de stat american. Cred ca ar trebui Ambasada americana sa vada care este agenda doamnei subsecretar, pentru ca vine la invitatia ambasadei, presupun”.

Sursa: Ziare.com
Foto: state.gov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.