Crin Antonescu: Cei care fac raportul MCV să vadă dacă nu sunt cam dese loviturile de stat în România

crin_antonescuLiderul PNL Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca răspuns la o afirmaţie făcută de purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, că aceia care fac raportul ar trebui să se intereseze dacă nu sunt cam dese “loviturile de stat” în România.

“Sigur că eu, care am fost destul de aspru în raportarea la modul în care pe alocuri se construieşte acest Raport MCV, îmi pun problema şi altfel: e greu să îi condamni sau să-ţi exprimi nemulţumirea faţă de acei oameni, când în fiecare seară, la ceasurile 18.30 fix, preşedintele totuşi în funcţie al acestei ţări anunţă că a mai avut loc o lovitură de stat. Îi înţeleg şi pe oamenii aceia, cu toate că ar trebui să se intereseze dacă nu sunt cam dese loviturile de stat în România”, a spus Antonescu, potrivit Cotidianul.ro.

“Nu sunt deputat. Nu cunosc în detaliu toate modificările operate ieri. S-ar putea, s-ar putea, nu contest acest lucru, ca unele chestiuni să nu fie în regulă. Am şi descris faptul că avem timp să le reparăm dacă este cazul”, a spus Antonescu, potrivit sursei citate.

Sursa:  Cotidianul.ro.
Foto: presidency.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.