Crin Antonescu nu a venit in Parlament la prezentarea bugetului

antonescu_Presedintele Senatului si copresedintele USL, Crin Antonescu, nu a fost prezent, marti dimineata, in plenul Parlamentului in momentul in care premierul Victor Ponta a prezentat proiectul Legii bugetului, potrivit Digi 24.

Liderul liberal nu a asistat astfel la discursul premierului si nu si-a facut aparitia nici ulterior, cand au inceput dezbaterile.

Premierul Victor Ponta prezinta, marti, proiectul legii bugetului pe 2014 in fata Camerelor reunite ale Parlamentului. Dezbaterile privind proiectul Legii bugetului de stat si a proiectului Legii asigurarilor sociale ar fi trebuit sa inceapa la ora 09.30.

Nici în următoarele două zile de dezbateri Crin Antonescu nu va fi prezent. El va pleca într-o vizită oficială în Republica Moldova și astfel nu va fi prezent la adoptarea bugetului pe 2014.

Nu este primul eveniment major al USL la care Crin Antonescu lipsește. La asumarea de răspundere a premierului pe Legea descentralizării, Antonescu a preferat să nu vină la ședința de plen reunit, pe care ar fi trebuit să o conducă, asta deși se afla în Parlament.

Surse: Digi 24, pesurse.ro
Foto: presidency.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.