Crin Antonescu: Relația cu Partidul Conservator nu mai există. Președintele PC este doar un subordonat al lui Ponta

crin_antonescuPreședintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni, că nu mai are nimic de menționat despre relația PNL – PC deoarece această relație nu mai există.

Nu e nimic de discutat în relația cu PC pentru că această relație nu există. De facto, ACD nu mai există și nu mai există de mult. Ceea ce nu înseamnă că noi dorim să provocăm o tulburare în interiorul USL. Funcționăm normal, PC are doi membri plini în cabinetul lui Ponta, sunt doi colegi ai miniștrilor noștri. Nu mai există relația cu PC în sensul unei alianțe ACD”, a explicat șeful PNL,citat de B1.ro.

Întrebat dacă atacurile dintre el și Dan Voiculescu au fost discutate cu premierul Ponta sau vicepremierul Dragnea, Antonescu a replicat: ”Eu nu am fost niciodată într-o relație cum v-ați imaginat-o dumneavoastră, am avut o relație normală. (…) ”Noi nu am avut o comunicare specială în cadrul acestei alianțe ACD pentru că din punctul nostru de vedere, discuțiile s-au purtat în permanență cu PSD pentru că președintele PC este doar un subordonat al lui Victor Ponta și așa trebuie să discut cu el”, a completat Antonescu. ”.

Sursa: B1.ro
Foto: presidency.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.