Crin Antonescu vrea ca PNL sa ramana in USL pana in 2016

antonescu_Crin Antonescu, preşedintele PNL, a declarat că vrea ca formaţiunea politică pe care o conduce să rămână în USL până în 2016 și vrea modificarea protocolului USL. Anunţul a fost făcut la începutul primei şedinţe a Biroului Politic al PNL din acest an.

”Nu uit că noi facem parte dintr-o alianţă politică numită USL. Primul meu mesaj, la începutul acestui an, politic şi calendaristic, este că ne aflăm sub această obligație și sub acest angajament. Îmi par iresponsabile afirmațiile unor colegi de alianță care vorbesc despre data la care ar fi bine să se rupă USL, despre gâlcevile din diverse colțuri ale țării, despre frustrările care s-au acumulat în cadrul acestei alianțe.”,a susținut Antonescu, potrivit Realitatea.net.

“Cred că e responsabilitatea noastră de a ne gândi, nu dacă, când şi cum rupem USL, ci cum ducem la capăt angajamentul luat. Cred cu tărie, că în ciuda tutror lucrurilor pe care le-am trăit anul trecut, există posibilitatea să încercăm să revigorăm, să menţinem USL, să ne achităm de obligaţiile pe care le avem în interiorul alianţei pentru a ne duce la bun sfârşit mandatul, până în 2016″, a adăugat președintele Senatului .

Sursa: Realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.