David Cameron nu se lasă: Ce le mai pregăteşte românilor şi bulgarilor

David Cameron anunta ca va lua noi masuri impotriva imigrantilor romani si bulgari, in contextul in care premierul britanic incearca sa combata o revolta a parlamentarilor conservatori.

david-cameronAcesta a promis ca va schimba legislatia, astfel incat viitoarele guverne ale Marii Britanii sa nu poate accepta un numar nelimitat de muncitori din alte state membre ale Uniunii Europene, relateaza Daily Mail, citat de ziare.com.

Afirmatia prim-ministrului britanic vine in contextul in care conservatorii fac presiuni pentru incalcarea legislatiei europene prin impunerea de restrictii imigrantilor romani si bulgari din Marea Britanie.

Surse guvernamentale au afirmat ca una dintre posibilele masuri ar fi ca guvernele viitoare sa fie nevoite sa publice rapoarte realizate de consilieri independenti in materie de migratie, care sa estimeze cati muncitori din statele UE sunt asteptati in Marea Britanie.

Autoritatile britanice au refuzat sa dea publicitatii orice fel de astfel de estimari inaintea ridicarii restrictiilor de la 1 ianuarie 2014, de frica sa nu repete catastrofala greseala a Ministerului Muncii din 2004, cand numarul imigrantilor polonezi a fost mult subestimat.

One Response to David Cameron nu se lasă: Ce le mai pregăteşte românilor şi bulgarilor

  1. Pingback: David Cameron nu se lasă: Ce le mai pregăteşte românilor şi bulgarilor | Radio GRADO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.