Elena Băsescu: Ponta vrea reducerea TVA la produsele bio pentru a-i oferi temă de campanie soţiei

Europarlamentarul Elena Băescu afirmă că iniţiativa premierului Victor Ponta privind reducerea TVA la produsele bio ar face mai mult rău decât bine pentru majoritatea românilor, ea acuzându-l pe liderul PSD că “impune astfel de decizii economice pentru a-i oferi o temă de campanie soţiei sale”.

elena basescu“Am văzut cu foarte mare surprindere că PSD, prin Victor Ponta şi nevasta sa, a decis să susţină ideea reducerii TVA-ului la produsele alimentare bio. (..) Ar fi de preferat ca Premierul României să nu impună decizii economice de o asemenea însemnătate doar pentru a-i oferi o temă de campanie soţiei sale, care, din cauza evenimentelor din ultima perioadă, evită să se mai exprime public pe subiectele ei preferate: respingerea proiectului Roşia Montană şi protejarea câinilor maidanezi”, precizează Elena Băsescu, miercuri, într-o postare pe site-ul personal.

Europarlamentarul arată că, dacă tot se merge pe ideea reducerii TVA-ului la alimente, “o măsură altfel foarte bună cu un potenţial social uriaş, această scădere trebuie aplicată tuturor produselor alimentare, nu numai celor extrem de scumpe, pentru care militează soţia Premierului”.

“Ştie toată lumea că îşi permit să cumpere roşii bio cu 20 de lei sau zahăr bio cu 25 de lei, nu trebuie să-i oblige şi pe ceilalţi români să se comporte la fel – pentru că nu au de unde. Ca şi constatare de final: curată măsură socialistă, n-am ce zice!”, a comentat Elena Băsescu pe site.

Mai multe detalii aici.

Sursa: Mediafax.ro
Foto: ebasescu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.