Elena Băsescu: TVR renunţă la transmiterea meciurilor Naţionalei, dar îi plăteşte pe cântăreţii PSD

elena basescuEuroparlamentarul PDL Elena Băsescu acuză TVR că a renunţat, în numele austerităţii, la transmiterea meciurilor de fotbal ale echipei naţionale, dar are fonduri suficiente pentru “cântăreţii PSD”, ea menţionând că deputatul Mihai Sturzu va fi plătit cu 140.000 de euro pentru a realiza o emisiune.

“Toată lumea ştie că TVR se află într-un impas financiar îngrozitor sub înalt patronajul lui Claudiu Săftoiu. Se fac disponibilizări şi se renunţă la emisiuni consacrate care aduceau un minimum de rating: totul în sprijinul ideii de a «repune pe picioare» televiziunea publică. În numele austerităţii televizuale, s-a renunţat chiar şi la transmiterea meciurilor de fotbal ale echipei naţionale”, notează, pe blog, Elena Băsescu, potrivit Mediafax.

Sturzu_Mihai_RazvanEuroparlamentarul PDL susţine că, în timp ce pentru programele importante nu se găsesc bani, sunt “fonduri suficiente pentru cântăreţii PSD”. Astfel, Mihai Sturzu, “un artist de renume mondial ajuns în fruntea Tineretului Social Democrat la recomandarea aceluiaşi Victor Ponta, va avea o emisiune la postul public pentru care va fi remunerat cu 140.000 de euro. Aţi citit bine: un deputat PSD primeşte bani de la TVR ca să facă o emisiune de televiziune! Şi banii nu sunt deloc puţini: vreo 10.000 de euro pe emisiune. Ceea ce-l transformă, brusc, într-unul dintre cei mai bine plătiţi prezentatori din România”, mai notează Elena Băsescu.

Sursa: Mediafax.ro

One Response to Elena Băsescu: TVR renunţă la transmiterea meciurilor Naţionalei, dar îi plăteşte pe cântăreţii PSD

  1. Pingback: Mihai Sturzu: EBA minte cu o neruşinare. Nu am contract cu TVR | caleaeuropeana.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.